Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za april 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2021. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2021.

Drage Vage,
Merkur će 2. aprila praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam da u predviđenom roku dovršite prioritetne zadatke koji će od vas zahtevati preciznost i veliku efikasnost. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna, što će vam doneti mnogo sastanaka sa poslovnim partnerima, pregovore oko novih zajedničkih projekata i planove koji su povezani sa javnim oblastima. Sekstil Venere sa Marsom će uključiti u ove pregovore i inostrane partnere, kao i pojedince na položaju koji će biti spremni da vam pruže pomoć i podršku. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate rizične poslove i saradnju sa osobama koje vam deluju sumnjivo. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite uslugama transporta. Sekstil Venere sa Jupiterom doneće vam uspeh na polju javnosti i napredak u razvoju projekata koji su povezani sa dizajnom ili kreativnim radom. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, zabavom i ugostiteljstvom. Zbog velikog obima posla neke rokove nećete uspeti na vreme da postignete ali vam to neće naneti štetu jer ćete to nadoknaditi.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je u sedištu i omogućiće vam da ostvarite bolji i stabilan platni promet. Imaćete dobar osećaj za dobitne finansijske poteze i transakcije. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i motivisaće vas da poboljšate vaše radne veštine kroz neki vid stručnog usavršavanja. Posebno će vam značiti znanje kako da koristite moderne tehnologije u svakodnevnoj praksi. Merkur i Venera će 19. aprila ući u znak Bika i činiće vas dobro organizovanim u upravljanju finansijama, što će vam doneti dobitke veće od očekivanih. Mars će 23. aprila ući u znak Raka gde je slab. Kako je to ujedno i vaše polje posla i karijere, bićete suočeni sa velikim izazovima i napornim radom.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, pravosuđa, usluga, prosvete i finansija. Najviše će se tražiti vaše organizacione sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2021.

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Marsom u prvoj dekadi aprila doneće vam mogućnost da odete na vikend putovanje sa partnerom gde ćete moći da se posvetite jedno drugom u potpunosti i uživate u intimi. Vaša strastvenost će biti pojačana, što će vašem partneru odgovarati. Sekstil Venere sa Jupiterom će vam doneti mnogo zajedničke zabave i razmenu iskrenih osećanja.

Kvadrat Marsa sa Neptunom će vas činiti nepoverljivim i sklonim da idealizujete partnera, da imate velika očekivanja, što će dovesti do prolaznih razočaranja. U drugoj polovini aprila Mars će praviti trigon sa Jupiterom, što će vam doneti zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom koje će vas zbližiti i uneti sklad u vašu vezu. Jedno drugom ćete biti podrška.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vas duže vreme privlači će se ponašati nezainteresovano, što će na vas delovati izazovno i uložićete više napora kako biste joj privukli pažnju. Bićete razočarani kada shvatite da vaše želje neće biti ostvarene i povući ćete se. Nakon toga ćete upoznati nekog ko će vam otvoreno prići i pokrenuti vas iz stanja tuge i neraspoloženja. Nakon prijatnog i dinamičnog vikenda koji ćete provesti zajedno u drugoj polovini aprila, započećete skladnu emotivnu vezu.

Starije Vage će biti privučene osobom sa kojom će započeti tajnu vezu ali će se to pretvoriti u kratku avanturu koja ih neće činiti zadovoljnim, pa će prekinuti ovaj odnos. U trećoj dekadi aprila počećete da se viđate sa osobom sličnih interesovanja.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2021.

Prva polovina aprila vam donosi osetljivo i promenljivo zdravlje. Biće vam osetljivi disajni organi, moguća je slaba cirkulacija i virusna infekcija praćena povišenom temperaturom. U drugoj polovini aprila ćete se osećati bolje i vaša kondicija će se poboljšati. Prijaće vam da više vremena provodite u prirodi i da praktikujete rekreativne fizičke vežbe.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i pune vitamina, kako biste pojačali vaš imunitet. Od povrća jedite sve što je sveže i sezonski, kao što je šargarepa, mladi luk, rotkvice, ali i sočivo, grašak i brokoli. Od voća će vam prijati banane, jabuke, kivi i urme. Ribu, meso i mlečne proizvode jedite umereno. Izbegavajte mesne delikatese.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2021.

2, 8, 11, 16, 23

Nemačka razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0900-300-0067
i razgovarajte sa astrologom odmah! cena 1.99Eur/min

Austrija razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0900-510-184
i razgovarajte sa astrologom odmah! cena 2.16Eur/min

Švajcarska razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0901-131-010
i razgovarajte sa astrologom odmah! Cena 3.50Chf/min

Srbija razgovor UŽIVO

Pozovite broj:
0901-850-853
i razgovarajte sa astrologom odmah! Cena 120RSD/min

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.