Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2022. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2022.

Drage Vage,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i donosi vam odlične mogućnosti za poboljšanje saradnje na svim poljima vašeg poslovanja. Projekti u kojima učestvujete sa poslovnim partnerima će se razvijati sa lakoćom i počećete da ostvarujete veće dobitke. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima, pravom, marketingom i menadžmentom. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vam otvoriti mogućnosti da pokrenete nove tokove novca ali budite pažljivi jer to u sebi nosi i izbesne rizike od nestabilnosti na tržištu. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device. Započećete sa izradom tajnih planova koji imaju cilj da vam obezbede sigurne pozicije na vašem poslu ali i na širem poslovnom polju. Očekuje vas uspeh ako se bavite zdravstvom i administrativnim radom. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će izazvati zastoje u platnom prometu i dovesti vas u visoko rizične okolnosti zbog poremećaja na opštem privrednom planu zbog kojih biste mogli pretrpeti gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite poljoprivredom i elektronskom industrijom.

Venera će 11. avgusta ući u znak Lava, što će pozitivno uticati na poboljšanje vaših odnosa sa saradnicima. Imaćete koristi od saradnje sa ženama i osobama koje se bave lepotom i dizajnom. Trigon Marsa sa Plutonom doneće vam neophodna sredstva za završetak važnih obaveza u predviđenom roku i imaćete dobitke. Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti srećne okolnosti u sklapanju ugovora i sporazuma, kao i u poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i rešićete pravne akte koji su neophodni za nastavak poslova koji zahtevaju veže investicije. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i doneće vam podršku u važnim projektima i uspeh na poljima transporta.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima saobraćaja, transporta robe na duže relacije, turizma, javnosti i prava.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2022.

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta će vam doneti više zabave, prijatne zajedničke trenutke uz voljenu osobu, druženje sa zajedničkim prijateljima i ostvarenje zajedničkih potreba i želja. S druge strane, kvadrat Marsa sa Saturnom će izazvati sukobe i neslaganja jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave i u vezi ulaganja zajedničkih finansija.

Sekstil Marsa sa Neptunom i trigon sa Plutonom će vam omogućiti da prevaziđete nesuglasice i doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i članova porodice. Trigon Venere sa Jupiterom će vam omogućiti da jedno drugo podržite u svemu gde se to pokaže neophodno. Pokazaćete iskrena osećanja i poštovanje prema vašem partneru i biće vam uzvraćeno.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom koja će vas privući na prvi pogled svojim stavovima i interesovanjima doneće vam trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta. Upoznaćete se preko zajedničkog prijatelja na jednoj javnoj manifestaciji. Počećete da se viđate i vrlo brzo ćete postati bliski jer ćete otkriti da imate mnogo zajedničkog. U drugoj polovini avgusta ćete početi da osećate snažnu bliskost i bićete spremni da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom i pored nekih razlika.

Starije Vage će biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koja ih duže vreme privlači. Bez obzira na česta povlačenja i razlike na koje ste ranije nailazili u vašem odnosu, ovog puta ćete oboje biti saglasni da date šansu ljubavi.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2022.

Tokom avgusta vas očekuje dobro i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti snažan, a imaćete i izraženu otpornost na stres, što će doprineti da se osećate puni pozitivne energije. Bićete često u pokretu i prijaće vam da se bavite sportom i rekreacijom. Plivanje i česti boravak u prirodi će pozitivno uticati bna vašu fizičku kondiciju. Koristite zaštitu od sunca.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate gvožđem. Svakodnevni možete da konzumirate goveđe i živinsko mesto, kao i morsku ribu. Od povrća jedite spanać, grašak, pasulj i sočivo. Pahuljice od celog zrna žitarice vam se preporučuju za doručak. Od voća jedite brusnicu, borovnicu, šljive, urme i lubenice. Za dodatak je dobra crna čokolada.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2022.

7, 11, 16, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.