Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za decembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za decembar 2021. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za decembar 2021.

Drage Vage,
Sunce će 1. decembra praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam napredak u trgovini, posredovanju i oblastima saobraćaja. Bićete dobro organizovanu u izvršavanju prioritetnih zadataka i u svemu što je povezano sa dugoročnim projektima. Učvrstićete svoj autoritet i pozicije. Totalno pomračenje Sunca u znaku Strelca doneće vam velike teškoće u pregovorima oko novih projekata i od nekih pregovora ćete silom prilika morati da odustanete. Nailazićete i na velike teškoće u organizaciji radnih zadataka i koordinaciji sa dobavljačima i slično. Neki vaši planovi neće moći da se realizuju. Sekstil Marsa sa Plutonom će vam pomoći da obezbedite neophodna sredstva i da efikasno i na vreme dovršite ugovorene obaveze. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom vas upozorava da izbegavate finansijske rizike i mahinacije jer vam mogu naneti gubitke. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Usmerićete se ka započinjanju novih pregovora i radnih sastanaka. Bićete bolje organizovani u rukovanju novcem i pravićete nove planove.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra i usporiće vas u dovršavanju važnih radnih zadataka. Nailazićete na zastoje, nedostatak sredstava i slično, što vam može naneti štetu. Ulazak Sunca u znak Jarca će vam pomoći da ovo ublažite i da bar ono što je prioritetno rešite u roku. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane zastoje u platnom prometu. Nailazićete na ozbiljne teškoće ako se bavite oblastima zabave, prosvete, ugostiteljstva, bankarstva, ekonomije i inženjeringa. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba, što će vam omogućiti napredak na polju usluga i poboljšanje profita. Poslovnu godinu ćete završiti bez većih gubitaka i bićete generalno zadovoljni rezultatima. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima ekonomije, zdravstva, građevinarstva i prehrambene industrije.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za decembar 2021.

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi decembra činiće vas punim podrške i podsticaja u odnosima sa voljenom osobom. Pokazaćete svoje vrline i daćete najbolje od sebe da se prilagodite potrebama vašeg partnera i članova porodice. S druge strane, nećete moči da se složite oko slobodnih aktivnosti i zabave, ali ćete na kraju uspeti da postignete dogovor.

Venera će u drugoj polovini decembra krenuti retrogradno i zahtevaće od vas da se posvetite svojoj porodici i nadoknadite propuštene trenutke od ranije. Kvadrat Saturna sa Uranom prouzrokovaće napetosti i prepirke zbog različitih potreba u vezi zajedničke zabave i finansija. Krajem meseca ćete uspeti da se složite i očekuje vas dobar provod i sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Prva polovina decembra vam donosi dinamične provode i izlaske sa prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vas fizički veoma privući i sa kojom ćete imati uzbudljive intimne odnose. Počećete da se viđate i veliki deo vremena provodite zajedno ali ćete vaš odnos postaviti kao avanturu i zauzećete vrlo oprezan stav i distancu povodom mogućeg ulaska u vezu. Brinuće vas da se ne razočarate. Dajte sebi više vremena. Dobro ćete se slagati u vezi zabave i potreba u ljubavi.

Starije Vage će upoznati osobu koja će im delovati neodoljivo i sa kojom će ući u uzbudljivu avanturu. Nakon toga će doći do povlačenja i primetićete da između vas postoje razlike koje mogu da naruše sklad. Veza je i pored toga moguća.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za decembar 2021.

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi decembra činiće vas sklonim alergijskim reakcijama, probavnim smetnjama i disbalansu hormona. Bićete osetljivi i na stresne okolnosti. Druga polovina meseca vam donosi stabilno zdravlje i jači imunitet. Imaćete više energije nego obično i više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične vrednosti i pune vitamina. Od povrća će vam prijati paprika, kiseli kupus , karfiol, raštika, pasulj, kelj, bundeva i pečurke. Pirinač, testenine, ribu, tvrde sireve i masline možete da pripremate često. Od voća uzimajte jabuke, banane, sušene smokve i kivi. Badem, orah i kikiriki za užinu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za decembar 2021.

5, 11, 16, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.