Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za novembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za novembar 2021. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za novembar 2021.

Drage Vage,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da se bavite radnima zadacima koje volite da obavljate i gde možete da pokažete vašu preduzimljivost, kreativnost, idejna rešenja i rukovodeće sposobnosti. S druge strane ćete nailaziti na teškoće u završnoj fazi aktuelnih radnih zadataka zbog kvadrata Merkura sa Plutonom. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u platnom prometu. Jedna važna transakcija će biti otkazana i nećete moći da prikupite sredstva za pokretanje novih projekata. Ne bi valjalo da se zadužujete i da ulazite u nove investicije. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Promenićete ili ćete preurediti poslovni prostor i potrudićete se da se bolje organizujete na polju novca, kao i da izradite efikasnije finansijske planove. Uspeh vas očekuje ako se bavite arhitekturom, dizajnom enterijera ili proizvodnjom, trgovinom ili servisiranjem bele tehnike. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće gubitke zbog vaše svojeglavosti i grešaka u rukovanju novcem.

Trigon Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi novembra će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u oblasti usluga. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i postići uspeh ako se bavite zdravstvom. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što lako može dovesti do neočekivane blokade vašeg poslovnog računa zbog zaostalih i neizmirenih obaveza prema poveriocima i ranijih zaduživanja. Delimično pomračenje Meseca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijske probleme. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da započnete nove pregovore kako biste se izvukli iz dužničke krize. Biće vam potrebno više napora oko organizacije i priprema za rad.

Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, transporta, logistike, konsaltinga i zdravstva. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za novembar 2021.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Marsom u prvoj dekadi novembra pokrenuće vas na zajedničke akcije sa voljenom osobom u cilju poboljšanja zajedničkog budžeta i ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće sukobe i gubitak poverenja između vas i vašeg partnera jer ćete početi da nalazite niz zamerki jedno drugom zbog neispunjenih očekivanja.

Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra preti da vas dovede na korak do raskida odnosa. Vaš partner i vi ćete biti nesređeni, skloni naglim potezima i odlukama, pri čemu će svako vući na svoju stranu i optuživati onog drugog za probleme u vašoj vezi. Slušajte svoj razum i budite spremni na kompromis. Samo tako možete rešiti nesklad između vas.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni da se nepromišljenu upuštate u avanture sa osobama koje su po prirodi problematičnog i nekontrolisanog ponašanja, a to vam može naneti dosta neprilika. Sa jednom osobom ćete ući u površnu vezu u prvoj dekadi novembra ali ćete ubrzo otkriti kako je to neko ko je opsednut vama i ko će pokušati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Vaš pokušaj da prekinete taj odnos, izazvaće burnu reakciju druge osobe i doneti vam probleme. Najbolje da ne ulazite u vezu.

Starije Vage će biti sklone tvrdoglavom insistiranju kako su sa osobom koja im se jako dopada idealan par u ljubavi. Ući ćete olako u vezu i zaključiti da je vaš novi partner suprotnost onom što ste očekivali. Očekuju vas svađe i sukobi.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za novembar 2021.

Novembar će vam većim delom biti povoljan mesec na polju zdravlja. Bićete više motivisani da se krećete i da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vežbama i psihofizičkom relaksacijom. Potrudite se da pri tom izbegavate loše vremenske prilike jer ćete biti podložni prehladi, a moguća je upala mokraćnih kanala i otežana cirkulacija u stopalima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vlaknima. Pripremajte jela čiji su osnovni sastojci pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, brokoli, sušeni grašak i zobene žitarice. Prijaće vam sok od cvekle i šargarepe ili da ih konzumirate presne jer to čisti vašu jetru i poboljšava krvnu sliku. Od voća jedite jabuke i suve šljive. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za novembar 2021.

2, 9, 16, 20, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.