Najnovije na sajtu

Vaga – mesečni horoskop za oktobar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za oktobar 2021. za sve Vage!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za oktobar 2021.

Drage Vage,
Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte ulazak u bilo kakve finansijske rizike i nove investicije jer biste se lako mogli naći na gubitku. Bićete privučeni naizgled lakom zaradom. Kvadrat Merkura sa Plutonom vam donosi zastoje u završnom delu projekta koji zahteva veće investicije i sredstva. Na teškoće ćete nailaziti u poslovima koji su povezani sa industrijom i energetskim resursima. Trigon Merkura sa Jupiterom će vas činiti veštim u snalaženju sa finansijama i jedan vaš plan kako da zaradite veću sumu i budete na dobitku će uspeti da se realizuje na vašu sreću. Venera će ući u znak Strelca 7 oktobra i bićete predusretljivi i ljubazni u pregovorima oko novog posla, što će vam doneti naklonost druge strane i više uspeha nego što očekujete. Ako se bavite trgovinom, prodaja kozmetike će vam doneti dobitke. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem znaku i bićete u mogućnosti da zauzmete rukovodeći položaj u jednom sektoru. Vaša sposobnost da upravljate doći će do izražaja.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i bićete u mogućnosti da jasnije sagledate kako da se postavite u odnosu na radne zadatke koji su vam povereni i da se pokažete u najboljem svetlu, što bi vam moglo doneti unapređenje. Uspećete da dovršite zadatke koji su bili odloženi zbog nepovoljnih okolnosti. Saturn, Jupiter i Merkur će u drugoj dekadi oktobra krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se više angažujete u kreativnom delu svog posla, da poboljšate vašu organizaciju i brže ostvarujete planove sa kojima ste u zaostatku. Mars će u trećoj dekadi oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i doći ćete u konflikt sa vašim nadređenima zbog pritiska da ispoštujete rokove za koje vam nedostaju sredstva. Nezaposlene Vage će dobiti šansu da se zaposle u oblastima menadžmenta, prosvete, zabave, dizajna i IT industrije. Dobru zaradu ćete moći ostvariti kroz honorarne poslove.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za oktobar 2021.

Ako ste u vezi:

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi u prvoj polovini oktobra i doneće vam nove i velike izazove u vašoj emotivnoj vezi koja će biti stavljena na probu izdržljivosti. Na prvom mestu je važno da izbegavate da se takmičite jedno sa drugim, da izbegavate svađe i da izgradite bolju komunikaciju i više razumevanja.

Mars će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da vaš odnos sa voljenom osobom poboljšate kroz više zabave, radosti i smeha. Pokazaćete se kao odlična podrška svom partneru. Mars će praviti i kvadrat sa Plutonom, što bi moglo dovesti do ozbiljnih nesuglasica u porodičnim odnosima. Bićete isprovocirani na sukobe.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana u prvoj polovini oktobra što vam može doneti dinamičnu i uzbudljivu avanturu sa osobom koja će umeti da vas pokrene na akciju ali će, s druge strane, doći do neke vrste sukoba oko toga ko će da vodi glavnu reč u ovom odnosu. U drugoj polovini oktobra ćete uživati u zabavi i provodima sa vašim novim partnerom ali će ubrzo doći do neprijatnih scena u vidu ljubomore i sukoba oko međusobnih želja što će vas dovesti na korak do raskida.

Starije Vage će biti sklone da se upuštaju u avanture i slobodne veze. Susret sa jednom osobom će u njima probuditi uspavane strasti i doneće im više uzbuđenja nego što su imale više godina unazad, ali će im doneti i napetosti.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za oktobar 2021.

Oktobar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti snažan, bićete u dobroj kondiciji i više nego obično ćete se kretati. Praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i stavićete više naglaska na zdrav način života. Obavićete preventivne zdravstvene preglede. Preduzećete i druge preventivne mere u cilju održavanja vašeg zdravlja u stabilnom i dobrom stanju.

Potrebna vam je kalorična ishrana koja podrazumeva uglavnom sveže namirnice, sa što manje konzervansa i drugih hemijskih dodataka. Od povrća će vam prijati mešano povrće kao što je grašak, karfiol, šargarepa, celer, blitva, krompir i praziluk. Od voća jedite urme, sušene smokve, banane i pomorandže. Ribu, pileće meso, sir, jaja i žitarice uzimajte često.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za oktobar 2021.

2, 7, 13, 15, 21

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.