Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2022. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2022.

Drage Vodolije,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da poboljšate saradnju sa poslovnim partnerima i da sa lakoćom ostvarite napredak u razvoju zajedničkih projekata. Uspeh vas očekuje na poljima javnosti, pravosuđa, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vam doneti pogodnosti da preuredite ili proširite poslovni prostor ili da nađete novi koji bi vam više odgovarao i po lokaciji i po ceni zakupa. Sekstil Venere sa Uranom će vam omogućiti da sve radne zadatke koji su u završnoj fazi na vreme dovršite, a to će vam doneti dobitke. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da se bolje organizujete u platnom prometu i važnim finansijskim transakcijama. Vaš osećaj za detalje će vam pomoći da izbegnete komplikacije i da ostvarite siguran profit. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u donošenju važnih odluka ako se nalazite na rukovodećem položaju. Bićete ishitreni i tvrdokornih stavova, zbog čega možete izazvati sukobe sa nadređenima .

Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i pokretanje jednog zajedničkog projekta vezanog za oblasti dizajna. Mars će praviti sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom, što će vam doneti dobitke i uvećati finansijsko stanje kroz tajne kanale. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme. Mars će ući u znak Blizanaca 20. Avgusta i naći ćete se pred izazovom koji će podrazumevati prihvatanje rizika ali ćete biti na dobitku ako prihvatite rizik. Uspeh vas očekuje kroz oblasti zabave i ugostiteljstva. Merkur će ući u znak Vage 26. avgusta, što će vam omogućiti da uspešnim pregovorima obezbedite stručnu podršku za pokretanje novih projekata.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima prosvete, marketinga, medija, izdavačkih poslova, novinarstva, turizma i transporta.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2022.

Ako ste u vezi:

Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Razumećete se u svemu i razgovaraćete o svemu što vas bude zanimalo, sasvim otvoreno, iskreno i sa prihvatanjem međusobnih potreba. Kvadrat Sunca sa Uranom će izazvati neočekivane nesuglasice u vezi dogovora oko porodice i kućnih obaveza.

Sunce će sredinom avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i vaš partner i vi ćete se naći na različitim stranama jer će svako insistirati na svojim potrebama u vezi i niko neće želeti da popusti. Kompromis će vam biti neophodan. U protivnom može doći do ozbiljnog zahlađenja u odnosu. Sunce će 23. avgusta ući u znak Device i uspećete da prevaziđete nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom sa kojom ćete otkriti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vas privući svojom inteligencijom, načinom komunikacije, kulturnim manirima, optimizmom i vedrim duhom. Počećete da se viđate u uživaćete u zajedničkim razgovorima i aktivnostima. Postaćete intimni i otkriti kako se i u tome odlično slažete. Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta će vas uveriti da ste odličan par i ući ćete u vezu.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja velikim delom odgovara njihovim kriterijumima. Nakon početne nesigurnosti, skupićete hrabrost da se bliže upoznate i oboje ćete biti oduševljeni jedno drugim. Ući ćete ubrzo u vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2022.

Prva polovina avgusta vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Važno je da se više krećete i da praktikujete zdravu i pravilnu ishranu jer će to doprineti dobrom zdravlju. Prijaće vam da posetite kozmetičara, da idete na tretmane koji će ulepšati vaš izgled ali i one koji će uticati na relaksaciju kompletnog tela, kao što su masaža ili joga vežbe. Izbegavajte velike napore.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje u sebi imaju magnezijum. Jedite od povrća spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, soju u zrnu i sočivo. Možete da pripremate pirinač i zobenu kašu, jogurt i kefir, a meso i ribu jedite umereno. Od voća jedite avokado, banane, kupine i smokve. Uzimajte orahe, bademe, kikiriki, lešnik, crnu čokoladu i B vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2022.

31, 6, 11, 15, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.