Najnovije na sajtu

Vodolija – mesečni horoskop za jun 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za jun 2022. za sve Vodolije!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za jun 2022.

Drage Vodolije,
Merkur će 3. juna krenuti direktno i uspećete da dovršite skoro sve obaveze sa čijim ste rokovima bili u zakašnjenju i koje ste morali da odložite zbog nepovoljnih okolnosti. Nakon toga ćete nastaviti da radite na kreativnim projektima koji su u proteklom periodu bili u zastoju i postići ćete željeni uspeh. Saturn će krenuti retrogradno 4. juna i otežaće vam da uspostavite stabilno poslovanje i da primenite vaše rukovodeće sposobnosti na zadovoljavajući način. Od vas će se očekivati da ulažete više napora u radne zadatke koji su vam povereni, zbog čega ćete se osećati opterećenim obavezama. Ako imate sopstveni biznis, konjunkcija Venere sa Uranom će vam prućiti neočekivanu mogućnost da unesete nešto novo u vašu ponudu, kao i da pređete u novi i bolji radni prostor. Ostale Vodolije će dobiti mogućnost da veći deo svog posla obavljaju kod kuće, što će im odgovarati i biće efikasnije u postizanju ciljeva. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i otvoriće vam mogućnosti za pokretanje nekoliko novih kreativnih projekata koji će vam doneti veliku zaradu.

Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da sa lakoćom ostvarujete napredak u velikim projektima, kao i da postižete siguran uspeh na duži rok u oblastima menadžmenta, dizajna i IT industrije. Pri tome je neophodno da pazite na finansije jer ćete biti skloni da neumereno trošite i ulazite u rizične investicije. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca i pružiće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novih poslova povezanih sa ugostiteljstvom, zabavom, dizajnom i prosvetom koji će vam doneti siguran uspeh. Sekstil Marsa sa Saturnom 28. juna će vam doneti napredak u pregovorima oko velikih inženjerskih projekata. Ostvarićete stabilno poslovanje u oblastima komunikacija i trgovine. Vaš autoritet će biti priznat.

Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, IT industrije, dizajna, zabave, prosvete, komunikacija i ugostiteljstva.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2022.

Ako ste u vezi:

Prelazak Merkura u direktno kretanje 3. juna, omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, ostvarite planove i dogovore koje ste imali oko preuređenja doma i oko porodičnih obaveza, a kojima niste mogli da se posvetite u proteklom periodu zbog nesuglasica koje ste imali. Osećaćete potrebu da poverite partneru vaše intimne misli i brige.

Sunce će 16. juna praviti trigon sa Saturnom i otvoriće vam se mogućnost da imate više zajedničke zabave, dok ćete s druge strane imati neslaganja oko zajedničkih finansija i njihovog ulaganja. Bićete skloni nerealnim očekivanjima od vašeg partnera, posebno pred kraj meseca. To može prouzrokovati razočaranja i nekorektne postupke koji su prolazni.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu sa kojom ćete se od samog početka razumeti i moći otvoreno da razgovarate od raznim temama i da razmenjujete mišljenja i iskustva. Počećete da se često viđate i provodićete slobodno vreme zajedno. Pojaviće se i obostrane emocije. Ono što nećete primetiti jer ćete biti skloni da vašu novu simpatiju idealizujete, jeste sklonost da dominira i da insistira kako je u svemu u pravu. Kada to počne da vam smeta, bićete već na korak od ulaska u vezu.

Nešto starije Vodolije će susresti osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i sa kojom će početi da se viđaju. U početku će vam delovati da vaš odnos dobro funkcioniše i da je moguć ulazak u vezu. Ipak, sukob ega će dovesti do udaljavanja.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2022.

Zdravlje će vam biti većim delom stabilno ali je važno da održavate vašu kondiciju redovnim fizičkim vežbama ili bar svakodnevnom šetnjom u prirodi. Potrebno vam je da imate čist vazduh i da izbegavate mesta gde je vazduh zagađen. Izbegavajte preterano izlaganje Suncu jer će vam kože biti osetljiva. Potrebno vam je više odmora i zdrava ishrana.

Najviše će vam tokom juna odgovarati ishrana namirnicama koje sadrže vlakna, kako biste poboljšali probavu. Namirnice koje su najkvalitetnije u ovoj vrsti ishrane su pasulj, artičoka, bareni kukuruz i brokoli. Uzimajte zobene žitarice, čia i lanene semenke koje možete da kombinujete sa tofu sirom. Od voća jedite jabuke, maline i suve šljive. Pijte zeleni čaj.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za jun 2022.

5, 9, 14, 17, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.